Despre Noi

SC COMPACT RB s-a înființat în anul 1994, într-un sediu mic, cu numai 4 angajati toți tineri, ambițioși si dornici de provocări noi.  Pe vremea aceea, obiectul de activitate al firmei era comercializarea de etichete de preț si marcatoare. În prezent societatea noastra are un  numar de 57 de angajați profesioniști într-un sediu nou modern.   

Dispunem de o rețea de distribuție la nivel național, avem puncte de lucru la Arad, Iasi, Sibiu, Satu Mare, Focșani si Chisinau si distribuitori in majoritatea resedintelor de judet.

Ne mândrim cu faptul că suntem în topul firmelor din domeniu muncind din greu dar în același timp cu bucurie.

În timp, am reușit să avem în baza noastră de date un număr de 2.800 de clienți datorită seriozitătii, flexibilitătii în negocieri, transparenței absolute și promptitudinii cu care ne-am servit întotdeauna clienții (respectând întotdeauna termenele de livrare).

În anul 2008 am lansat producția de etichete autoadezive și termice, iar începând din anul 2015 am devenit și producători de role termice.

Când vă gândiți să comandați orice produs, căutând prețuri competitive, încercând un produs nou sau oricând aveți nevoie de un sfat, contactați-ne și dați-ne voie să vă oferim soluția potrivită.  Economisiți astfel timp și bani.

 

Denumirea companiei: COMPACT RB

Adresa Sediului Social: Bulevardul Metalurgiei, Nr. 83, Sector 4, București

Telefon: 0741099948